Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2012

Φτιαξε μονη σου....

Γειά σας μωλά μμμ!!!!!Τι μου κάνετε?Καλά ελπίζωω..Λοιπόν......Παρακάτω υπάρχουν μερικά αντικείμενα που μπορείτε να φτιάξετε μόνες σας!Για δείτε:


1.Το δικό σου μανό!
nail-polishΠόσες φορές έχεις βρεθεί να ψάχνεις με τις ώρες το κατάλληλο χρώμα μανό που να ταιριάζει με το φόρεμα αλλά και με το παπούτσι???Σίγουρα πολλές!Γι'αυτό θα σας δείξω πώς μπορείτε να φτιάξετε το δικό σας μανό σε ότι χρώμα θέλετε!!!!

 nail-polish-howto Θα χρειαστείς σκιά ματιών στο χρώμα που θέλεις και ένα μπουκαλάκι διάφανο μανό. Μπορείς να αναμίξεις 2 και 3 χρώματα σκιών για να βγάλεις ακριβώς το χρώμα που θέλεις. Και φυσικά μπορείς να προσθέσεις και χρυσόσκονη!2.Οι δικές σου χάντρες!!!
Για να φτιάξεις τις δικές σου χάντρες θα χρειαστείς μερικές ξύλινες χάντρες, ακρυλικά χρώματα και ένα ταψάκι. Η ιδέα είναι πολύ απλή, απλώνεις χρώματα στο ταψάκι, βάζεις τις χάντρες μέσα και τις "χορεύεις" ώστε να πάρουν την μπογιά πάνω τους. Αν θέλεις τις περνάς και ένα βερνίκι μετά για να σφραγίσεις το χρώμα.
speckled-beads-1

Σας άρεσαν?Θέλω να σας ενημερώσω ότι δεν είναι μόνο αυτά!Θα βάλω κι άλλα..απλά μου ήρθε να βάλω αυτό το θέμα και δεν πρόλαβα να το τελειώσω!!!Όταν μπορέσω θα σας βάλω κι άλλα!!!!!


ΦΙΛΙΑ,
Μαρίνα!!!♥♥♥♥

Google+ Badge

Google+ Followers